دوره 9، شماره 1 - ( بهار 1399 )                   جلد 9 شماره 1 صفحات 55-43 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Cold Sintering Process: New sintering technique for fabrication of nano-structured ceramics below 300 °C - A review. Iranian Journal of Ceramic Science & Engineering 2020; 9 (1) :43-55
URL: http://ijcse.ir/article-1-763-fa.html
برزگر بفروئی هادی، فیض‌پور مهدی. سینتر سرد: مروری برفرآیند جدید سینتر نانو سرامیک ها در دمای کمتر از °C300. علم و مهندسی سرامیک. 1399; 9 (1) :43-55

URL: http://ijcse.ir/article-1-763-fa.html


چکیده:   (2663 مشاهده)
شاید استفاده از دو کلمۀ «سینتر» و «سرد» در کنار یکدیگر برای یک مهندس سرامیک یک تناقض آشکار به حساب آید چرا که در مهندسی سرامیک، فرآیند سینتر همواره با یک نوع فرآیند گرمادهی به ویژه در دماهای بالا همراه بوده است. اما اخیراً فرآیندی برای سینتر فوق دمای پایین سرامیک‌ها معرفی و توسعه یافته است که به فرآیند سینتر سرد (Cold Sintering Process (CSP)) معروف است. با کمک این فرآیند محدودۀ وسیعی از مواد سرامیکی را می توان تحت فشار MPa 500-100 و در دمای کمتر از °C300 سینتر کرد. توسعۀ این تکنیک به کاهش چشمگیر زمان و دمای فرآیند سینتر کمک می­کند. همچنین استفاده از این روش می­تواند نویدبخش کاهش قایل توجه هزینه‌های اقتصادی، میزان مصرف انرژی و اثرات مخرب زیست محیطی ناشی از استفاده از فرآیندهای متدوال سینتر سرامیک‌ها باشد. همچنین به دلیل دمای بسیار پایین سینتر، می‌توان انتظار ریزساختار و خواص ویژه‌ای از ترکیب را نیز داشت. این مقالۀ مروری در نظر دارد تا جدیدترین یافته‌های گزارش شده در مورد روش سینتر سرد برای ساخت نانوسرامیک­ها را به صورت خلاصه ارائه نماید. در این مقاله تاریخچۀ فرآیند سینتر سرد، معرفی تجهیزات و اجزاء فرآیند، مکانیزم­های پیشنهادی ارائه شده برای چگالش و نیز فرصت‌ها و چالش­های این روش مورد بررسی و بحث قرار می­گیرد. در انتها، برخی سرامیک­های تولید شده با استفاده از این روش به طور مختصر با شرح پارامترهای فرآیندی معرفی خواهند شد.
متن کامل [PDF 900 kb]   (569 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: سراميک‌هاي زیستی (بیوسرامیک‌ها)
دریافت: 1399/4/18 | پذیرش: 1399/3/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

نظرات کاربران
نظر ارسال شده توسط نام یا پست الکترونیک در تاریخ 1402/2/16
meraband ali0615




























merabandali0615@gmail.com
نظر ارسال شده توسط نام یا پست الکترونیک در تاریخ 1402/2/16
meraband ali0615




























merabandali0615@gmail.com

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.